Træn din hjerne og bliv knivskarp m. Troels W. Kjær

Troels W. Kjær

HJERNEFORSKER, FORFATTER OG FOREDRAGSHOLDER

Troels W. Kjær er hjerneforsker og overlæge ved Neurofysiologisk Afdeling på Sjællands Universitetshospital og professor ved Københavns Universitet. Han er en af landets førende eksperter inden for hjernen samt viden om, hvordan den påvirkes af forskellige faktorer og stimuli. Det er emner som Troels W. Kjær  formidler med en tilpas kombination af seriøsitet og humor.

Troels W. Kjær har specialiseret sig i forskning om, hvordan hjernen stimuleres i praksis, hvordan den kan måles og vejes og ikke mindst, hvordan den kan trænes skarp igennem øvelser, der styrker vores hukommelse, overblik og koncentrationsevne.

Erhvervslivets interesse for neurovidenskab har været stærkt stigende de seneste år. Der er kommet mere fokus på, hvordan forskningsresultaterne kan gøre nytte i praksis og omsættes til viden og værktøjer, som kan komme ledere og medarbejdere til gavn. Dette behandler Troels W. Kjær blandt andet i sine oplæg, der dækker neurovidenskaben bredt,

  • Hjerneforsker Troels W. Kjær fortæller med udgangspunkt i sin bog “Knivskarp – fra normal til genial på 6 uger” om hjernetræning, der forbedrer hukommelsen, koncentrationsevnen og overblikket.
  • Skuespiller Mikael Birkkjær har været gennem “hjernevasken” og oplever, at han er blevet meget bedre til at interessere sig for andre mennesker.
    Vi afprøver metoder, der optimerer hjernen, på os selv.

tid:    Tirsdag, den 12. marts 2019 kl. 18.30 - 20.30

sted:   MarselisborgCentret, P.P. Ørumsgade 11,konferencesalen byg. 8, Aarus C.

pris:    kr. 50,00

arr.      Marselisnborg Centrets Oplysningskreds

alle er velkommen.