SUND PRÆSTATION

steengaard.jpg

Oplægsholder Storm Stensgaard er en meget populær foredragsholder inden for mental sundhed og social kapital.

Han har en dyb forståelse for tillidskultur, og en professionel viden om stressbehandling og de neurologiske spilleregler for sund præstation.

Foredraget Sund Præstation handler om de optimale betingelser for den sunde præstation. Hvordan yder vi vores bedste og bevarer et engageret arbejdsflow dag efter dag og år efter år? Der tages udgangspunkt i neurologi, stressvidenskab og professionel rådgivningserfaring.

Hvordan balancerer vi på det tveæggede sværd af sund stimulans og giftig overbelastning? Hvordan sparer vi på kræfterne, hvordan regulerer og restituerer vi klogt, og hvordan holder vi nervesystemet sundt og stærkt, så vi kan skabe de resultater, der er brug for?

Der vil foredraget igennem være fokus på konkrete eksempler og virksomme metoder som både kan anvendes med det samme og på den lange bane. Det handler om nærvær, fordybelse, arbejdsro, begejstring og mening. Alvorlig vidensformidling leveret med humor, fortællinger og optimisme.

Hvor: MarselisborgCentret, P.P. Ørums Gade 11, konferencesalen byg. 8, Århus C.

Hvornår: tirsdag, den 13. marts 2018

tid:         kl. 20.00 - 21.30

Pris: kr. 40,00

Alle er velkommen.

Arrangementet er et 10% debatarrangement iht. folkeoplysningsloven og et led i Hjerneugen, der afholdes samme dag på hele MarselisborgCentret.

der åbnes for billetsalget primo februar 2018